Puisen mittatilauskalusteen voi valmistaa vain puuseppä.

Tuotanto
TEHDAS
Mittatilauskalusteiden valmistaminen on erikoisalaamme, osaamisemme ja intohimomme. Tehtaamme on toiminut jo noin 40 vuotta, valmistaen erilaisia kalusteita lähituotantona ruuhkasuomessa. Näihin vuosiin mahtuu paljon eri aikakausien vaihtelevia trendejä ja tyylejä, ja tuhansia toteutettuja projekteja.
 

Mittatilauskaluste suunnitellaan ja mitoitetaan tarkkaan, materiaaleja, värejä, mekaniikkoja ja kodinkoneita myöten. Standardimitoitukset eivät kiusaa, jokainen osa valmistetaan yksitellen, joskus täysin käsityönäkin puusepän ammattitaidolla. Mittatilauskaluste on millintarkka, ja siinä yhdistyvät puujalosteet, metallit, lasit, komposiitit, kivet ja keramiikat sekä erilaiset erikoismateriaalit. Lopputulokset ovat erittäin laadukkaita, pitkäikäisiä ja viimeisteltyjä kalustekokonaisuuksia.

Kalusteet
ASENNUS

Asennamme valmistamamme kalusteet.

Mittatilauskalusteen voi asentaa kuka tahansa ammattitaitoinen asentaja, kunhan ei pidä liikaa kiirettä tai höyryä urakan aikarajoissa. Kalusteen tarkkuus mitataan milleissä, joten myös sen asentaminen vaatii hieman enemmän aikaa ja tarkkuutta, jotta se istuu paikalleen täydellisesti. Asennamme pääsääntöisesti kalusteemme itse, lisäksi meillä on yhteistyökumppaneina hyviä ja pitkäaikaisia puuseppä-asentajia. Keskeinen sijaintimme pääkaupunkiseudulla mahdollistaa joustavat ja nopeat asennukset. Asentajamme yhdistävät kalusteisiin myöskin integroidut ovet, laitteet, valaisimet ja kaiken tarpeellisen. Meillä on yhteistyökumppaneina myös LVIS-alan ammattilaisia, jotka hoitavat tarvittaessa kytkennät oikeaoppisesti.

TYömaat
REMONTOINTI, RAKENNUS

Tilan toteuttaminen tarvitsee tekijät.

Kunnollisilla tilaratkaisuilla luodaan parempaa viihtyisyyttä kotiin ja vapaa-ajan asuntoihin, sekä hyvinvointia, työtehoa ja luovuutta yrityksille. Kun keittiö, koti tai vaikkapa toimistotilat kaipaavat astetta parempaa saneerausta ja uutta ilmettä, on Mittapuu erinomainen toteuttaja koko remontille.

Toteutamme toimisto-, työtila-, huoneisto- ja omakotitalo -remontteja kalustetoimitustemme yhteydessä. Olemme toteuttaneet paljon kohteita, toimialueemme on ollut pääasiassa Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa sekä Sipoo, mutta saneerausprojekteja on tarvittaessa tehty pääkaupunkiseudun ulkopuolellekin. Keittiö, kylpyhuone, sauna, kotitoimisto, työskentelytila sekä pienemmätkin pintaremontit ja myyntikunnostukset hoituvat kattavien kalustetoimitustemme ohessa.

Meillä on kokemusta monien sisustussuunnittelijoiden, arkkitehtien ja sisustusarkkitehtien suunnittelemien tilakokonaisuuksien toteutuksesta. Design, laatu ja tarkkuus ei rajoitu pelkästään kalusteisiimme vaan laajenee kaikkiin tiloihin tarkkaan tehdyn rakennustyön myötä. Laadukkaan lopputuloksen toteutus, asiakkaan toiveiden sekä suunnitelmien noudattaminen, haasteiden ratkominen ja mitä erikoisimpienkin toiveiden toteuttaminen on meille arkipäivää.

Saat meiltä tarvittaessa kokonaisvaltaisen urakan suunnittelusta ja toteutuksesta loppusiivoukseen saakka. Mittapuulla on hyvät yhteistyökumppanit ja erityiskokemusta myös julkitilojen, laboratorioiden, ja museoitujen kohteiden vaativistakin remonteista ja saneerauksista, älä epäröi pyytää tarjousta.