kal sis tekn
suunnittelu

Jos tarvitset suunnittelun ideoille ja ajatuksillesi, olemme palveluksessasi. Suunnittelemme kalusteet ja sisustukset periaatteidemme mukaan esteettisiksi, ergonomisiksi, ja laadukkaiksi. Olemme toteuttaneet tuhansia yksittäisiä projekteja ja kokonaisuuksia.

Rocket Design Department, suunnittelijatyöryhmämme ilman rajoja: Marjo Kivilompolo, muotoilija, sisustusarkkitehti SIO. Tiina Marja Kaislakannas, sisustusarkkitehti, teollinen muotoilija TaM. Viivi Haasanen, rakennusarkkitehti. Pasi Kaukonen, muotoilija, sisustusarkkitehti SIO. Mika Reinikainen, graafinen muotoilija. Teemu Säntti, kone- ja kalustetekniikka insinööri. Pidämme haasteista, ja suunnittelemme lähes mahdottomiakin. Emme ehkä ihan kuurakettia, mutta melkein.

Soita, laita mailia ja varaa aika suunnitteluun. Showroomillamme Töölössä Muse44:lla palvelemme myös sisustussuunnittelun merkeissä.
KALUSTESUUNNITTELU
KAL

Muotoilijamme suunnittelevat kalusteita tai kokonaisia kalustuksia tiloihin, tyyleihin ja käyttötarkoituksiin sopiviksi. Muotoilija suunnittele arkkitehtien ja insinöörien välimaastossa ymmärtäen sekä esteettisiä, teknisiä ja tuotannollisia prosesseja. Huolehdimme siitä, että kalusteet toteutuvat juuri niin kuin on suunniteltu.

SISUSTUSARKKITEHTUURI
SIS

Sisustusarkkitehti suunnittelee kokonaisuuksia pienimpiä yksityiskohtia myöten, rakenteita ymmärtäen. Sisustusarkkitehti on tarvittaessa työmaan yhdyshenkilö asiakkaan, muiden suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden välillä, halliten koko paletin. Toimimme usein projektinjohtajana, asiantuntijana, tai valvojana omissa projekteissamme, joskus myös alihankintana muillekin suunnittelutoimistoille ja tilaajille.

TUOTANTOSUUNNITELMAT
TEKN

Tekninen suunnittelu mitoittaa, määrittää mekaniikat ja materiaalit, mittaa, laskee, täsmää kodinkoneet ja muut laitteet. Tekninen suunnittelija ratkoo rakenteelliset asiat suunnittelijan kanssa, sekä toteuttaa, täydentää ja varmistaa ajatukset selkeiksi, tekijöille tuotantoon tehtäväksi suunnitelmiksi.

Hyvinkin pieni luonnos riittää. Toteutamme unelmasi.