Kalusteet
KOTIIN

Mittatilauskaluste on puusepän valmistama, vastaa unelmiasi ja istuu tilaasi täydellisesti. Se kestää katsetta ja vuosikausien kulutusta, ja on siten ekologisin valinta jonka voit kotiisi tehdä.

Valmistamme kotimaisia mittatilauskalusteita kaikista puun jalostetuista muodoista, aidoista puuviiluista, massiivipuusta ja levyistä lähtien. Halutuilla värisävyillä maalattuna, tai öljyillä vahoilla käsiteltynä. Lisäksi käytämme lasia, metalleja, laminaatteja, komposiittia, kiveä ja keramiikkaa sekä kaikkia muitakin kalusteissa käytettäviä erikoismateriaaleja. Käytämme päästöluokituksiltaan hyväksyttyjä, ekologisia ja eettisesti valmistettuja materiaaleja.

Klassinen, perinne, moderni, design
KEITTIÖT

Keittiö on kodin sydän, koko perheen kohtaamispaikka. Valmistamme erityyliset mittatilauskeittiöt aidoista puuviiluista, haluttuun sävyyn maalatuista pinnoista, laadukkaista mekaniikoista ja tasoista lähtien. Toiminnallisuus ja ergonomia suunnitellaan tarpeidesi mukaan, kodinkoneiden sijainnista lähtien.

Säilytys
Kaapistot, HYLLYT

Valmistamme kaapistot ja pukeutumistilat juuri tarvittavien tyylien ja mittojen mukaan tiloihisi sopiviksi. Vaatteet ja tavarat pysyvät järjestyksessä, kun myös sisältö on suunniteltu ja valmistettu tarpeidesi mukaan.

Tilaelementit
VIILU- JA RIMASEINÄT

Suurissa pinnoissa puu on lämmin, rauhoittava ja hallitseva sisustuselementti. Valmistamme rima- ja viiluseinät, eri kokoisina tilojen mittasuhteiden mukaan siten että ne sopivat myös huonekaluihin tai vaikkapa portaisiin.

Uniikit
PORTAAT

Kun porras on hyvin suunniteltu ja valmistettu, et edes huomaa kulkevasi portaita. Valmistamme mitä erikoisimmat portaat; puusta, metallista ja jopa betonista. Portaamme voi pinnoittaa myös mikrobetonilla, keraamisilla laatoilla tai parketeilla ja laminaateilla asuntosi muiden lattioiden ja värisävyjen mukaan.

Irtokalusteet
SAUNAT, KODIN KALUSTEET

Meiltä saat mieleiset kodinhoitohuoneet ja wc:t, ruokapöydät, tv-tasot, lauteet, sängyt, kirjahyllyt ja muutkin kalusteet, joita kodissasi tarvitset. Kalusteet valmistetaan kokonaisuuteen ja muihin kalusteisiin sopiviksi.

Aukko seinässä
LIUKU- JA VÄLIOVET

Valmistamme perinteiset ja klassiset kehysovet, sekä laakaovet haluttuihin sävyihin maalattuina. Massiivipuusta, levyistä tai vaikkapa aidosta puuviilusta. Liukuovemme sijoitetaan yleensä seinien sisään rakentamisen yhteydessä, samoin karmittomat ovemme. Ovissamme käytämme laadukkaita mekaniikkoja. Tarvittaessa lisäämme korkeampia äänieristeitä, tarpeen mukaan jopa äänitysstudioiden tarpeisiin.